Добредојдовте во царството на

Илмиза ЕООД

Сакате да купите караван и барате онлајн цена, квалитет и удобност? „IlMiZa“ е веројатно првото име што им паѓа на памет на илјадници Европејци од различни земји кога станува збор за купување караван!

Пред 10 години го создадовме „IlMiZa“ со уверување дека можеме да понудиме европски квалитет, одлична цена и беспрекорна услуга на нашите клиенти!

Денес ИлМиЗа ДООЕЛ е лидер во продажбата на каравани во Бугарија, Република Северна Македонија, Кипар, Грција и Турција.

Нашата компанија е претпочитан партнер за купување на каравани со стотици задоволни клиенти во Бугарија и странство!

Имаме големо професионално искуство и нудиме бесплатни совети на нашите клиенти за вистинскиот караван за нив според нивниот начин на живот, нивниот претпочитан начин на живот, бројот на членови на семејството, посакуваните дестинации и друго.

Со напорна работа, приколки од висока класа и добри цени што ги одржуваме, стекнавме име во Европа како чесен и добар партнер за избор на караван.

Сместете се удобно и прелистувајте (исто како врската што може да се кликне што ја отвора галеријата со камп-приколки и параметри за пребарување) – вашиот караван можеби е на само еден клик!

Ние сме одговорни

IlMiZa “внимателно ги проверува документите на секој караван пред да го купи! Откако ќе се уверат дека неговата продажба е целосно легална, специјалисти од компанијата влегуваат во караванот и вршат темелна проверка на сите инсталации, мебел и опрема во него.

По проценката на поминатото растојание и состојбата на секој дел, ги избираме овие каравани кои можеме да ги донесеме во форма што е можно поблиску до „состојба – ново“! Не правиме компромиси и нудиме на продажба само камп приколки кои ги задоволуваат нашите високи стандарди на компанијата!

Купувајќи караван од „ИлМиЗа“ бидете сигурни дека ќе купите квалитетен, безбеден и удобен дом на тркала!

Знаеме што барате

Многу често кај нас доаѓаат луѓе или семејства кои имаат само еден сон – да имаат свој подвижен дом, да го паркираат својот приколка на плажа и да ја преселат канцеларијата таму или да ги однесат своите деца во различни делови на светот без тие да бараат за хотели според нивните барања. Нашето над 10-годишно искуство не научи не само да ги разбираме, туку и да ги предвидуваме желбите на нашите клиенти, да им помогнеме да ги предвидат ситуациите на кои не им текнало и паметно и паметно да ги инвестираме парите потрошени на караванот.

100% задоволство на клиентите е нашето мото!