Добре дошли в царството на

“Илмиза” ЕООД

 

 

Искате да си купите каравана и търсите онлайн цена, качество и комфорт? “ИлМиЗа”“ е може би първото име, което изниква в съзнанието на хиляди европейци от различни страни, когато стане въпрос за закупуване на каравана!

Преди 10 години създадохме „“ИлМиЗа”“ с увереност, че можем да предложим европейско качество, отлична цена и безупречно обслужване на своите клиенти!

Днес Фирма ““ИлМиЗа”” ЕООД е лидер в продажбата на каравани в България, Република Северна Македония, Кипър, Гърция и Турция.

фирмата ни е предпочитан партньор в закупуването на каравани със стотици доволни клиенти в България и чужбина!

Притежаваме богат професионален опит и предлагаме безплатна консултация на своите клиенти относно подходящата каравана за тях според начина им на живот, техния предпочитан lifestyle, брой на членове в семейството, желани дестинации и други.

С упорита работа, висок клас на предлаганите каравани и добрите цени, които поддържаме, спечелихме име в Европа на честен и добър партньор за избор на каравана.

Настанете се удобно и разгледайте (наврамено като кликаем линк, който отваря галерията с каравани и параметри за търсене) – вашата каравана може би е само на клик разстояние!

Ние сме отговорни

ИлМиЗа” проверява внимателно документите на всяка каравана, преди да я закупи! След като се уверим, че продажбата й е напълно законна, специалисти от фирмата влизат в караваната и извършват обстоен преглед на всички инсталации, мебели и съоръжения в нея.

След като оценим изминатия път и състоянието на всяка една част, избираме тези каравани, които можем да приведем във вид, максимално близък до „състояние – ново“! Не правим компромиси и предлагаме за продажба само каравани, които отговарят на високия ни фирмен стандарт!

Закупувайки каравана от “ИлМиЗа” можете да бъдете сигурни, че ще закупите качествен, сигурен и удобен дом на колела!

Ние знаем какво търсите

Много често при нас идват хора или семейства, които имат просто една мечта – да имат свой мобилен дом, да паркират караваната си на брега на морето и да пренесат офиса си там, или пък да заведат децата си на различни места по света, без да се налага да търсят непременно хотели по своите изисквания. Над 10-годишният ни опит ни е научил не само да разбираме, а и да предугаждаме желанията на своите клиенти, да им помогнем да предвидят и ситуации, за които не са помисляли и да инвестират умно и разумно отделените за каравана пари.

100% удовлетвореност на клиентите ни е нашето мото!