Изпратете ни имейл

Изпратете ни запитване и нашите продавач – консултанти ще се свържат обратно с Вас в максимално кратък срок!

Позвънете ни

Освен по имейл можете да се свържете с нас и на всеки от посочените по-долу телефони за съответната страна! Ние говорим Вашия език!

Ние сме отговорни

ИлМиЗа” проверява внимателно документите на всяка каравана, преди да я закупи! След като се уверим, че продажбата й е напълно законна, специалисти от фирмата влизат в караваната и извършват обстоен преглед на всички инсталации, мебели и съоръжения в нея.

След като оценим изминатия път и състоянието на всяка една част, избираме тези каравани, които можем да приведем във вид, максимално близък до „състояние – ново“! Не правим компромиси и предлагаме за продажба само каравани, които отговарят на високия ни фирмен стандарт!

Закупувайки каравана от “ИлМиЗа” можете да бъдете сигурни, че ще закупите качествен, сигурен и удобен дом на колела!

Ние знаем какво търсите

Много често при нас идват хора или семейства, които имат просто една мечта – да имат свой мобилен дом, да паркират караваната си на брега на морето и да пренесат офиса си там, или пък да заведат децата си на различни места по света, без да се налага да търсят непременно хотели по своите изисквания. Над 10-годишният ни опит ни е научил не само да разбираме, а и да предугаждаме желанията на своите клиенти, да им помогнем да предвидят и ситуации, за които не са помисляли и да инвестират умно и разумно отделените за каравана пари.

100% удовлетвореност на клиентите ни е нашето мото!