Испратете ни е-пошта

Испратете ни прашање и нашите продажни консултанти ќе ве контактираат што е можно поскоро!

Јавете ни се

Покрај е-пошта, можете да не контактирате на кој било од следните телефони за земјата! Го зборуваме вашиот јазик!

Ние сме одговорни

IlMiZa “внимателно ги проверува документите на секој караван пред да го купи! Откако ќе се уверат дека неговата продажба е целосно легална, специјалисти од компанијата влегуваат во караванот и вршат темелна проверка на сите инсталации, мебел и опрема во него.

По проценката на поминатото растојание и состојбата на секој дел, ги избираме овие каравани кои можеме да ги донесеме во форма што е можно поблиску до „состојба – ново“! Не правиме компромиси и нудиме на продажба само камп приколки кои ги задоволуваат нашите високи стандарди на компанијата!

Купувајќи караван од „ИлМиЗа“ бидете сигурни дека ќе купите квалитетен, безбеден и удобен дом на тркала!

Знаеме што барате

Многу често кај нас доаѓаат луѓе или семејства кои имаат само еден сон – да имаат свој подвижен дом, да го паркираат својот приколка на плажа и да ја преселат канцеларијата таму или да ги однесат своите деца во различни делови на светот без тие да бараат за хотели според нивните барања. Нашето над 10-годишно искуство не научи не само да ги разбираме, туку и да ги предвидуваме желбите на нашите клиенти, да им помогнеме да ги предвидат ситуациите на кои не им текнало и паметно и паметно да ги инвестираме парите потрошени на караванот.

100% задоволство на клиентите е нашето мото!